Praktijk Galena is geboren !

Met veel trots en veel vreugde willen Melissa Decraene en Kristine Lembrechts je op de hoogte stellen van de start van Praktijk Galena, praktijk voor psychotherapie.

Je kan bij ons terecht met allerhande psychologische moeilijkheden waarmee je geconfronteerd wordt binnen je dagdagelijks leven. In overleg met jou en samen met jou zullen we trachten deze knopen te ontwarren en te gaan zoeken naar manieren om jouw levenskwaliteit te verhogen en de balans in je leven te hervinden. Wij hopen je te kunnen ondersteunen in dit moeilijke ontwarringsproces.

Via deze website willen we jullie laten kennismaken met ons, met onze praktijk en onze visie. En mocht je je hierdoor aangesproken voelen om onze hulp in te roepen, kan je dat ook doen via de contactgegevens die je ook terug vindt op onze website. Wij zullen je dan zo snel mogelijk een afspraak geven en samen met jou bekijken tijdens een kennismakingsgesprek of we verder aan de slag gaan binnen onze praktijk of er een verwijzing volgt naar een andere instantie die mogelijks meer gespecialiseerd is m.b.t. jouw vraag en/of problematiek.

Mocht je nog vragen hebben na het doornemen van onze website mag je ons uiteraard ook steeds contacteren.

 

 

Geef een reactie